maanantai 25. marraskuuta 2013

Millaisen deitin useimmat haluavat

moista menoa
25.11.2013 14:44
0
Meillä on Savonlinnassa taitava talonmies, kuuskymppinen sosiaalinen heppu, joka tekee korjauksen kuin korjauksen 2-3 minuutissa ja on samalla sosiaalinen, ja jos vaikka jokin osa tai työväline puuttuu, niin käy ensin vain katsomassa ja tulee myöhemmin välineiden kanssa uudelleen. Huolehtii useammankin talon eri puolilla kaupunkia ja niin matkoihin kuluu aikaa, vaikka hoitaa samassa talossa puolentusinaa tehtävää kerralla. Arvelisin siis, että noin 50 tehtävää päivässä.
 Niin, sosiaalinen heppu tosiaan, juttelee kunkin kanssa tämän omaan tapaan ja kun tulee kotia käymään, niin on kohteliaisuuttaan vähän kuin deitti, kun siinä puuhailee. Niin montaskos noita deittejä on sitten vuosien kuluessa tullut? Jos päivässä 50 tehtävää, arvaan, että puolet naisia eli deittejä, niin viikossa 250 ja kuukaudessa 1000. Vuodessa se tekee yli 10 000 ja 40 vuodessa yli 400 000 tehtävää, oliskohan puoli miljoonaa! Eli 250 000 deittiä vuosien varrella?
 Onks toi vaan vähän vähemmän kuin myyjällä?
Jos myyjillä, ja heitä on paljon, tavattoman paljon kaikilla paikkakunnilla, on järjestään noin paljon enemmän deittejä kuin muilla tavallisilla ihmisillä, niin on se kyllä jokin myynnin edistämiseksi aiheutettu epäkohta suomalaisessa kulttuurissa eikä sattumaa. Ilmeisesti tuntevilla, positiivisilla, tunnelmatajun omaavilla (älyn ja taitojen kannalta tosi tärkeä), musiikkia harrastavilla, käsistään kätevillä ja hyväntahtoisuuden myötä sosiaalista silmää omaavilla miehillä olisi tavattoman paljon enemmän kysyntää naismarkkinoilla kuin tavallisesti miehille suositellulla miesten mallilla.
Elämänviisaus on myös yksi arvostettava piirre, johon etenkin vanhemmat ja kokeneemmat tajuavat satsata, ja sitä oppii esim. tervein elämäntavoin ja aihepiirin kirjoja, esim. mietelmiä lukemalla sekä taiteita harrastamalla.
Onks toi nyt sitten naisten kohdalla, mitä miehet toivois, on ystävällisyys ja tuntevuus, se, että laittaa juttuja valmiiksi ja auttaa onnistumaan, on elämänviisas ja viisas, ymmärtää musiikkia, auttaa onnistumaan sosiaalisesti, ymmärtää aihepiiriä, on nätti ja siisti ja toimivia ratkaisuja tekevä sekä hyvää elämää tuova.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti