sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Venäläisten naisten kauneus

Lainaus musiikkipäiväkirjastani 8.9.2012 (http://musiikkipaivakirja.blogspot.fi/2012/09/lauantaina-892012.html#comment-form):
"venäläisen naisen tyylin voi avata käytännönläheisyyden kautta, jolloin tulee oikein kaunis tunteva, taiteelinen, taitava ja elämänviisas tyyli jumiutuneen teoriaperspektiivin sijaan"
"Oisko tuo Yhdysvaltain Texas ranch naistentyyli, sellainen elämänviisas, uai mikä osavaltio se on? Pitäisi venäläisten opetella mm. juuri se tyyli usalaisuudesta, tietäen, että se juurh on venäläinen valinta!"
"Kun hakee sävelet sille, miten kaipaa tunteilleen tukea, ikään kuin siinä itse olisi tosiystävän tapaan itsensä kaltaista tukemassa, niin sävelmästä ei vle ohut vaan tunteita miellyttävä."
kommenttini helmikuussa 2013:
"Tuo elämänviisauden kieli on ihan eri asia kuin oikein näkäisen mielessä ruuan synnyttämät mielikuvat, vaikka tuota elämänviisauden kieltä taitamaton voisi luulla niitä samannäköisiksi. Elämänviisauden kieli on samanlainen kuin suomalaisessa sosiaalisuudessa ystävän elekielen kopioiminen niin, että tavoittaa sen kautta hänen tekemisentapaansa ja näkökulmaansa. Flirttaillessa käy sama juttu: tutustuu toisen tapaan elää ja hänen elämänviisautensa perustaan siksi, että elekielen ja rytmiin sovittautumisen kautta matkii tämän keskittyneisyyttä eri elämänalueisiin ja siis tämän tapaa elää. Eli matki tunnelmat, tunnista niiden kuvaamat elämänalueet ja keskity painottamaan niitä elämisessäsi siten kuin tunnelmasävyihin on kirjattu. Näin opit tuon vaistomaisen elämänviisauden kielen ymmärtämisen."

Miten paljon tässä on samaa kuin mikä tekisi pääkaupunkilaisesta suomalaisesta naisesta kauniin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti